Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υπερήχους Skin Cell Tronic

Το Skin Cell Tronic είναι ένα μοντέρνο σύστημα που συνδυάζει τις σύγχρονες τεχνολογίες των υπερήχων και το φως LED της νέας εποχής, το οποίο επιφέρει την απαλή και αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων, των πόρων, της εμφάνισης χαλάρωσης του δέρματος και των μικρών ουλών. Η εφαρμογή επιφέρει μια πιο ελαστική και πιο απαλή επιδερμίδα, που δείχνει πιο νεανική και πιο φρέσκια. Για όλους όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους και οι οποίοι αποφάσισαν να μην υποβληθούν σε δραστικές επώδυνες επεμβάσεις και σε ενέσιμες θεραπείες, η θεραπεία με υπέρηχους προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική λύση.

Το σύστημα Skin Cell Tronic αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο μη ενέσιμης μεσοθεραπείας όταν συνδυάζεται με την ταυτόχρονη εφαρμογή ειδικού ορρού αντιγήρανσης ή ενυδάτωσης και έχει πολλαπλές εφαρμογές στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία των υπερήχων, τα ηχητικά κύματα όταν εφαρμόζονται με κυκλικές κινήσεις πάνω από το δέρμα, προκαλούν βαθύ καθαρισμό, θεραπεία των πόρων και βαθύτερη διείσδυση του ορρού, κάτι που επιτυγχάνεται με τη συνδυαστική μέθοδο της ιοντοφόρεσης και της LED φωτοθεραπείας.

Το Skin Cell Tronic έχει πολύ έντονη επίδραση στις ρυτίδες και στην υφή του δέρματος με αποτελέσματα που είναι αμέσως ορατά. Αμέσως μετά την εφαρμογή θα έρθει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Για την διάρκεια του αποτελέσματος προτείνουμε μία σειρά 5-6 εβδομαδιαίων συνεδριών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θεραπείες Προσώπου

Ενέσιμες Θεραπείες

Θεραπείες Ευεξίας

Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Προσώπου

Αισθητική Χειρουργική