Θεραπείες Σώματος

SmartLipo Laser Λιπόλυση
Η λέιζερ λιπόλυση (laserlipolisi) με την τεχνική Smartlipo είναι μια νέα ασφαλής επαναστατική ελάχιστα έως καθόλου επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που αντιστέκεται στην άσκηση και στη δίαιτα και έχει μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Secret RF – Μη χειρουργικό facelift
Το μοναδικό επαναστατικό σύστημα SECRET RF προσφέρει πολλαπλές επιλογές θεραπειών με θαυμάσια αποτελέσματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρυολιπόλυση
Η κρυολιπόλυση LIPOFREEZE αποτελεί κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη ιατρική μέθοδο λιπογλυπτικής, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί, οι έξω μηροί (ψωμάκια) και το εσωτερικό των μηρών, που αντιστέκονται στη δίαιτα και στην άσκηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Lipomassage για την κυτταρίτιδα
Ο όρος Endermologie®, είναι καταχωρημένο σήμα της LPG Systems και εισήχθη ως μια υποδόρια θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας εδώ και πάνω από μια δεκαετία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LASER αποτρίχωση
Στο Κέντρο μας λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα Laser Αποτρίχωσης, όπου παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γυναίκες και άνδρες, για αισθητικούς και θεραπευτικούς λόγους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Laser Smartlipo
Οι ασθενείς που πάσχουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία, υγραίνουν τα ρούχα τους μέσα σε μερικά μόλις λεπτά με αποτέλεσμα να χρειάζονται να τ’ αλλάζουν συχνά, γεγονός ιδιαίτερα ενοχλητικό, που τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus
Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus™ επιτυγχάνεται με τη χρήση διοδικών laser χαμηλής ενέργειας (cold-laser), τα οποία εφαρμόζονται στις προβληματικές περιοχές και καταστρέφουν αποτελεσματικά το λιπώδη ιστό (το επιφανειακό λίπος της κυτταρίτιδας και το εν τω βάθει, ανάλογα με την περίπτωση)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπεία ραγάδων με συνδυασμό δύο τεχνολογιών
Οι ραγάδες είναι, δυστυχώς, μια πραγματικότητα σχεδόν για κάθε άνθρωπο. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα – την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή μετά την απώλεια βάρους – εμφανίζονται αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ