Η φιλοσοφία μας

Στο Smart Lipo Solutions προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα αδυνατίσματος και βελτίωσης της σιλουέτας που στηρίζεται όχι μόνο στις καινοτόμες θεραπέιες με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που διαθέτουμε, αλλά και στην ατομική προσπάθεια του καθενός να ακολουθήσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής/δίαιτας που προτείνει η διατροφολόγος-διαιτολόγος μας, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και τις δικές του προσδοκίες. Άλλωστε το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, αλλά και των περιττών κιλών, είναι πολυπαραγοντικό και πρέπει να αντιμετωπίζεται σφαιρικά και από τη ρίζα του.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
from our best Dermatologist

Τι παρέχουμε

Στο Smart Lipo Solutions θα βρείτε τις έξυπνες λύσεις που ταιριάζουν τόσο στο πρόγραμμά σας όσο και στις ιδιαιτερότητες του ατομικού σας προβλήματος. Οι προτάσεις μας δεν περιορίζονται στη χρήση ενός μόνο μηχανήματος, αλλά στο συνδυασμό αυτών που διαθέτουμε, καθώς και άλλων πιο στοχευμένων θεραπειών (πχ μεσοθεραπεία). Κάθε πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και μπορεί να αλλάξει αν τυχόν διαπιστώσουμε ότι δεν αποδίδει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας ή μπορεί να μεταβληθεί αναλόγως (πχ να προστεθούν κάποιες συνεδρίες από ένα άλλο μηχάνημα). Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι η δική σας ικανοποίηση που θα έρθει με το αποτέλεσμα και την εκπλήρωση των προσδοκιών σας!

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε το πρόβλημά σας πριν προτείνουμε τις λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν τόσο ως προς το αποτέλεσμα όσο και από την ευκολία της πραγματοποίησής τους.