Θεραπείες Σώματος

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση
Η ανάπτυξη των λιποκυττάρων, σε αριθμό και όγκο, στο σώμα έχει προκαθοριστεί από την στιγμή της γέννησής μας και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στις περιοχές όπου συσσωρεύεται το λίπος και δημιουργείται αυτό που αποκαλούμε τοπικό πάχος, συνίσταται από τους ειδικούς η λιποαναρρόφηση, η οποία χωρίζεται σε διάφορα είδη εξυπηρετώντας τις ποικίλες ανάγκες του κάθε σώματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SmartLipo Laser Λιπόλυση
Η λέιζερ λιπόλυση (laserlipolisi) με το τελευταίας τεχνολογίας τρίτης γενιάς Smartlipo Laser, το Smartlipo Triplex, είναι μια νέα ασφαλής επαναστατική ελάχιστα έως καθόλου επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που αντιστέκεται στην άσκηση και στη δίαιτα και έχει μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cellulaze Laser θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας
Η θεραπεία Cellulaze αποτελεί μια νέα επαναστατική ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, με αισθητικό αποτέλεσμα διάρκειας περισσότερων των τριών ετών, σύμφωνα με τις τελευταίες κλινικές μελέτες. Είναι εγκεκριμένη από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ και εφαρμόζεται με επιτυχία στην Αμερική και στην Αγγλία από το 2012, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη σοβαρή κυτταρίτιδα (τύπου 3 ή 4), αυτήν δηλ. που ευθύνεται για την εικόνα της «φλούδας του πορτοκαλιού» στο δέρμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα – τοπικό πάχος
Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά μικροενέσεων ενδοδερμικά. Οι ενέσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα που ενίονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα. Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το γάλλο Michel Pistor και έκτοτε εμφανίζονται πολλές παραλλαγές στην τεχνική αλλά και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cooltech Κρυολιπόλυση
Η κρυολιπόλυση με το τελευταίας τεχνολογίας Cooltech αποτελεί κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη ιατρική μέθοδο μόνιμης απαλλαγής από το τοπικό πάχος ανώδυνα και χωρίς επέμβαση σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί, οι έξω μηροί (ψωμάκια) και το εσωτερικό των μηρών, που αντιστέκονται στη δίαιτα και στην άσκηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσφιξη – ανόρθωση γλουτών
Δεν είναι λίγες οι φορές που στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και δε μας αρέσουν οι αλλαγές που βλέπουμε στο σώμα μας στην περιοχή των γλουτών, οι οποιες γίνονται πιο έντονες με την πάροδο της ηλικίας μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπεία κυτταρίτιδας-σύσφιξη με την τριπλή τεχνολογία του Triactive+
Τώρα υπάρχει οριστική λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Ο συνδυασμός των τριών νέων τεχνολογιών Laser, υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων βρίσκει εφαρμογή σε ένα μηχάνημα, το νέο Triactive+.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Lipomassage για την κυτταρίτιδα
Η θεραπεία Endermologie® είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική που αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα μέσω ενός μηχανήματος της γαλλικής εταιρείας LPG που περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Απαιτεί έναν αριθμό συνεδριών ανάλογα με την κάθε περίπτωση και έχει ένδειξη για οποιοδήποτε τύπο δέρματος!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LASER αποτρίχωση
Στο Κέντρο μας λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα Laser Αποτρίχωσης, όπου παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γυναίκες και άνδρες, για αισθητικούς και θεραπευτικούς λόγους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Laser Smartlipo
Οι ασθενείς που πάσχουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία, υγραίνουν τα ρούχα τους μέσα σε μερικά μόλις λεπτά με αποτέλεσμα να χρειάζονται να τ’ αλλάζουν συχνά, γεγονός ιδιαίτερα ενοχλητικό, που τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
i-Lipo μη επεμβατική Laser λιπόλυση
Το i-Lipo μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Με την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής του λέιζερ στοχεύουμε σε οποιαδήποτε περιοχή, μικρή ή μεγάλη, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπεία ραγάδων με συνδυασμό δύο τεχνολογιών
Οι ραγάδες είναι, δυστυχώς, μια πραγματικότητα σχεδόν για κάθε άνθρωπο. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα – την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή μετά την απώλεια βάρους – εμφανίζονται αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ