Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Η ανάπτυξη των λιποκυττάρων, σε αριθμό και όγκο, στο σώμα έχει προκαθοριστεί από την στιγμή της γέννησής μας και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Στις περιοχές όπου συσσωρεύεται το λίπος και δημιουργείται αυτό που αποκαλούμε τοπικό πάχος, συνίσταται από τους ειδικούς η λιποαναρρόφηση, η οποία χωρίζεται σε διάφορα είδη εξυπηρετώντας τις ποικίλες ανάγκες του κάθε σώματος.

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Smart Lipo Solutions Medispa, που λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη αποσκοπεί μεταξύ άλλων στην εφαρμογή εξελιγμένων ιατρικών μεθόδων για οριστικές λύσεις στο περιττό λίπος εφαρμόζοντας μόνιμη, ανώδυνη και αναίμακτη λιποαναρρόφηση τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Με την αναίμακτη λιποαναρρόφηση, δίνουμε άμεσα αποτελέσματα για σφριγηλό δέρμα αποφεύγοντας τους κίνδυνους του χειρουργείου, τα σημάδια αλλά και το διάστημα της ανάρρωσης.

Η μέθοδος, εφαρμόζεται με ασφάλεια στο σύγχρονο κέντρο μας αποκλειστικά από εξειδικευμένους γιατρούς με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής έντασης και την τοποθέτηση πολύ λεπτών βελονών στα επίμαχα σημεία. Η συγκεκριμένη μέθοδος ενδείκνυται για μικρές περιοχές τοπικού πάχους. Οι περιοχές θεραπείας είναι οι εξής:
Μηροί (έξω – έσω)
Γλουτοί (και για κυτταρίτιδα)
Βραχίονες (μπράτσα)
Κοιλιά – πλαινά μέσης
Σαγόνι (Διπλοσάγονο ή προγούλι)
Τελειώνοντας τις απαραίτητες συνεδρίες που θα ορίσετε μαζί με τον γιατρό μπορείτε να επιστρέψετε την ίδια στιγμή στις καθημερινές σας ασχολίες χωρίς καμία φαρμακευτική αγωγή. Η μέθοδος αυτή μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τη Smartlipo Laser Λιπόλυση, όσο και με τις υπόλοιπες μη επεμβατικές θεραπείες μας, όπως το Lipomassage με την τεχνική LPG endermologie, καθώς και με το καινοτόμο Triactive+ με την τριπλή δράση χάρη στο συνδυασμό τριών τεχνολογιών (Laser, Υπέρηχοι, Ραδιοσυχνότητες).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θεραπείες Προσώπου

Ενέσιμες Θεραπείες

Θεραπείες Ευεξίας

Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Προσώπου

Αισθητική Χειρουργική