Θεραπείες Προσώπου

Secret RF – Μη χειρουργικό facelift
Το μοναδικό επαναστατικό σύστημα SECRET RF προσφέρει πολλαπλές επιλογές θεραπειών με θαυμάσια αποτελέσματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TriActive+ για το πρόσωπο και το λαιμό
Η θεραπεία με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα TriActive+ είναι αποδεδειγμένα μία ασφαλής κλινική μέθοδος η οποία ενισχύει και βελτιώνει, το περίγραμμα, τον τόνο και την υφή του δέρματος, μέσω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεσοθεραπεία με Dermaroller για αναζωογόνηση προσώπου – λαιμού
Για τη μεσοθεραπεία προσώπου – λαιμού χρησιμοποιούμε ιατρικό Dermaroller με το οποίο κάνουμε πολλαπλές διαπεράσεις στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού ή και του ντεκολτέ, με τη σύγχρονη επάλειψη του διαλύματος της μεσοθεραπείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endermolift by Endermologie για αντιγήρανση – σύσφιξη
Το Endermolift στο πρόσωπο αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής της θεραπείας Endermologie (λιπομασάζ) στο σώμα. Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG, αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια γήρανσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιολογικό Peeling προσώπου
Peeling προσώπου με βιολογικά προϊόντα (organic) για την απολέπιση της επιδερμίδας και ανανέωση του δέρματος του προσώπου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Fraxel™ Laser ανάπλαση για το πρόσωπο
Το Fraxel Laser αποτελεί το Gold Standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης στην αναδόμηση και ανάπλαση της επιδερμίδας με εξαιρετικά αποτελέσματα στην ταχεία διόρθωση ουλών ακμής, μετεγχειρητικών ουλών και πολλών άλλων ατελειών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία
Εντυπωσιακή αναγέννησης του δέρματος μέσω έγχυσης αυξητικών παραγόντων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υπερήχους Skin Cell Tronic
Η μοντέρνα τεχνολογία αντιγήρανσης απέκτησε έναν νέο παίκτη: Το καινοτόμο σύστημα Skin Cell Tronic. Ο στόχος του είναι να μειώσει και να απαλύνει τα σημάδια του χρόνου ανώδυνα και ταυτόχρονα αποτελεσματικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SmartLifting facelift
Η νέα επαναστατική τεχνική facelift SmartLifting™ είναι το ανώδυνο και αναίμακτο facelift με τις λιγότερες πιθανές επιπλοκές από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών που θέλουν να δείχνουν νεώτεροι και επιθυμούν τη λύση ενός ελάχιστα επεμβατικού facelift.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thread-Lifting με νήματα Silhouette Soft®
Η μέθοδος Silhouette Soft αποτελεί ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, μια καινοτόμο μέθοδο η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασικό χειρουργικό Lifting, αναστέλλοντας παράλληλα και τις αντίστοιχες επιπλοκές του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ