Μεσοθεραπεία με Dermaroller για αναζωογόνηση προσώπου – λαιμού

Για τη μεσοθεραπεία προσώπου – λαιμού χρησιμοποιούμε ιατρικό Dermaroller με το οποίο κάνουμε πολλαπλές διαπεράσεις στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού ή και του ντεκολτέ, με τη σύγχρονη επάλειψη του διαλύματος της μεσοθεραπείας.

Το διάλυμα της μεσοθεραπείας που χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε ανανέωση – αναζωγόνηση του δέρματος είναι το διάλυμα REFRESH της εταιρείας MD Skin Solutionsτο οποίο περιέχει υαλουρονικό οξύ, αυξητικούς παράγοντες (PDGF), νουκλεοτίδια (DNA), βιταμίνες – αμινοξέα (κυρίως βιταμίνη C – ασκορβικό οξύ) και φυτικά βλαστοκύτταρα!

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και θεαματικό από την πρώτη κιολας συνεδρία. Για τη διατήρηση του αποτελέσματος συστήνουμε μία σειρά 3 με 4 εφαρμογών μεσοθεραπείας.

Αντί για τη χρήση του Dermaroller, το οποίο είναι σχεδόν ανώδυνο και γίνεται πολύ καλά ανεκτό κατά την εφαρμογή του στο πρόσωπο, υπάρχει και η δυνατότητα της ιοντοφόρησης με αύξηση της διαπερατότητας των ουσιών της μεσοθεραπείας στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού.

Αν θέλουμε να επιτύχουμε σύσφιξη στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού, αλλά και για τη θεραπεία των ραβδώσεων (ραγάδων) του δέρματος, το διάλυμα που χρησιμοποιούμε είναι διαφορετικό και ονομάζεται TIGHT της εταιρείας MD Skin Solutions, το οποίο περιέχει την γνωστή ουσία DMAE που προκαλεί νεοκολλαγονογένεση διεγείροντας τους ινοβλάστες του χορίου του δέρματος.

Και στην περίπτωση αυτή συστήνουμε 5 με 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες για την επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος.

Σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο θεραπείας που εφαρμόζουμε, η παραπάνω τεχνική μεσοθεραπείας μπορεί να συνδυαστεί άψογα για ακόμα καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα με τις καινοτόμες θεραπείες ιατρικής αισθητικής που θα βρείτε στο Smart Lipo Solutions, όπως είναι η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων και του laser λεμφικού μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό με το νέο μηχάνημα Triactive+, ή με το LPG endermolift (Liftmassage).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θεραπείες Προσώπου

Ενέσιμες Θεραπείες

Θεραπείες Ευεξίας

Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Προσώπου

Αισθητική Χειρουργική