0

Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό ΞΕΝΑΓΟΣ που δημοσίευσε στο τεύχος «ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ» ένα άρθρο που αφορά τη μονάδα μας και έχει τίτλο «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ».

Υπάρχει μη επεμβατικό facelift με ταυτόχρονη βαθειά αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου; Η απάντηση βρίσκεται στο νέο επαναστατικό SECRET RF, που σχεδιάστηκε για το μη χειρουργικό facelift με τοπική αναισθησία και μπορεί να εφαρμοστεί στο ιατρείο, καθώς δεν απαιτεί νοσηλεία και έχει ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.
Το SECRET στηρίζεται στην εφαρμογή της κλασματικής ραδιοσυχνότητας με μικροβελόνες (Micro-needling Fractional RF), η οποία διοχετεύει την ελεγχόμενη θερμική ενέργεια με ακρίβεια στην βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, το χόριο, για να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο και να καταπολεμήσει την επιδερμική χαλάρωση. Για την άμεση ανόρθωση του δέρματος του λαιμού και του προσώπου μπορούμε να συνδυάσουμε το SECRET με τα επαναστατικά Silhouette Soft®, τα ειδικά νήματα πολυγαλακτικού οξέος που εφαρμόζονται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, για ένα ανώδυνο και χωρίς τομές Lifting διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών!

Για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος στη βελτίωση της υφής του δέρματος, ή αν θέλουμε να πετύχουμε λείανση ουλών ακμής ή χειρουργικών ουλών ή των ραγάδων (ραβδώσεων), μπορούμε να συνδυάσουμε το SECRET είτε με τη μέθοδο PRP, που στηρίζεται στην έγχυση αυξητικών παραγόντων από το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς (αυτόλογη μεσοθεραπεία) είτε με την έγχυση βλαστοκυττάρων από το λίπος του ασθενούς που συλλέγεται με αναίμακτη τεχνική.

Αν υπάρχει περίσσεια λίπους στο προγούλι ή στα μάγουλα, το συνδυάζουμε και με τη Smartlipo Laser λιπόλυση για τη μόνιμη απαλλαγή του λίπους με σύγχρονη επιδερμική σύσφιξη!
Η θεραπεία Smartlipo – κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής από το 2006 – εφαρμόζεται και στο υπόλοιπο σώμα, καθώς είναι μια ασφαλής ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα σε μία μόλις συνεδρία, Στις ΗΠΑ και Μ. Βρετανία έχει σχεδόν αντικαταστήσει την κλασσική λιποαναρρόφηση την τελευταία πενταετία με ρυθμό αύξησης της ζήτησης σχεδόν 20% κάθε χρόνο (πηγή realself.com). Την τεχνική Smartlipo την εφαρμόζουμε αποκλειστικά με το νέο τρίτης γενιάς μηχάνημα Smartlipo Triplex και στη μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας, εκτός από την κλασική εφαρμογή της μεθόδου ως εναλλακτικής θεραπείας της λιποαναρρόφησης και της μείωσης της κυτταρίτιδας.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει το facelift ή η λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο, επισκεφτείτε μας στο Smart Lipo Solutions, στη Λεωφόρο Καραμανλή 69 στη Θεσσαλονίκη, όπου η εξειδικευμένη ομάδα μας που αποτελείται από ιατρούς, βιολόγους και αισθητικούς θα σας προτείνει λύσεις κλινικά δοκιμασμένες και οικονομικά προσιτές με τις πιο σύγχρονες θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής και της Πλαστικής Χειρουργικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *