0

Ποιες αισθητικές θεραπείες στο πρόσωπο εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα με την υγρασία και τον ψυχρό αέρα αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν το δέρμα μας. Είναι λάθος να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και το χειμώνα. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας από τη ζέστη στο κρύο και αντίστροφα κάνουν επιτακτική την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες. Η περιποίηση του δέρματος θα πρέπει να ξεκινάει με ένα βαθύ καθαρισμό και να ακολουθεί ένα χημικό peeling που ενισχύει τη φυσιολογική απόπτωση και ανανέωση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας. Εναλλακτικά, μπορεί να εφαρμοστεί η ελάχιστα επεμβατική ραδιοσυχνότητα με μικροβελόνες, τεχνολογία που απαντάται στο επαναστατικό Secret RF, σε συνδυασμό με μία ενυδατική μάσκα υαλουρονικού. Έτσι, πετυχαίνουμε και σύσφιξη με την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, και βαθειά αναζωογόνηση με ενυδάτωση του δέρματός μας που διαρκεί.

Ποιες επεμβάσεις στο πρόσωπο είναι ιδανικό να γίνονται τους χειμερινούς μήνες;

Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική προχωρά όλο και περισσότερο σε ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της χαλάρωσης, της απώλειας όγκου και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου. Οι περισσότερες από τις θεραπείες αυτές έχουν ένδειξη όλο το χρόνο, εκτός από αυτές που γίνονται με Laser, τις οποίες προτιμούμε να εφαρμόζουμε στη χώρα μας κυρίως τους χειμερινούς μήνες.
Μία από τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες επεμβάσεις στην κατηγορία αυτή είναι το Laser-assisted Facelift. Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα επαναστατική τεχνική facelift με τη χρήση του Laser Smartlipo TriPlex, το οποίο πετυχαίνει συγχρόνως και σημαντική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, λόγω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου που προκαλεί το Laser. Συνδυάζεται ιδανικά με τη Laser λιπόλυση για την εξάλειψη του διπλοσάγονου-προγούλι-, που εφαρμόζεται εναλλακτικά της λιποαναρρόφησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι μειώνεται στο μισό ο χρόνος αποθεραπείας για τον ασθενή απ’ ότι στις άλλες μεθόδους, δεν αφήνει σοβαρές μελανιές και ουλές, ενώ βελτιώνει αισθητά και την υφή του δέρματος.

Την τεχνική Smartlipo την εφαρμόζουμε αποκλειστικά στη χώρα μας με το νέο τρίτης γενιάς μηχάνημα Smartlipo Triplex και στη μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας, εκτός από την κλασική εφαρμογή της μεθόδου ως εναλλακτικής θεραπείας της λιποαναρρόφησης και της μείωσης της κυτταρίτιδας.
Τόσο οι αισθητικές επεμβάσεις όσο και οι μη επεμβατικές θεραπείες του προσώπου συνδυάζονται και με ενέσιμες θεραπείες, όπως ενέσεις Botox, filler υαλουρονικού οξέος, PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία, κ.λ.π.
Το μυστικό για να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια είναι να συνδυάζουμε δύο ή περισσότερες διαφορετικές θεραπείες και να αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, διατηρώντας κι ενισχύοντας τη φυσικότητα και συμμετρία του κάθε προσώπου και αποφεύγοντας τις υπερβολές, που μπορεί να οδηγήσουν στην αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Αυτό το εγγυάται η εξειδικευμένη ομάδα της κλινικής μας, που αποτελείται από ιατρούς, βιολόγους και έμπειρους αισθητικούς, η οποία θα σας προτείνει λύσεις κλινικά́ δοκιμασμένες και οικονομικά προσιτές με τις πιο σύγχρονες θεραπείες της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αισθητικής Ιατρικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *