0

Η θεραπεία Cellulaze αποτελεί μια νέα επαναστατική ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, με αισθητικό αποτέλεσμα διάρκειας περισσότερων των τριών ετών, σύμφωνα με τις τελευταίες κλινικές μελέτες. Είναι εγκεκριμένη από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ και εφαρμόζεται με επιτυχία στην Αμερική και στην Αγγλία από το 2012, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη σοβαρή κυτταρίτιδα (τύπου 3 ή 4), αυτήν δηλ. που ευθύνεται για την εικόνα της «φλούδας του πορτοκαλιού» στο δέρμα.

Πόσες συνεδρίες απαιτεί η επαναστατική αυτή θεραπεία για να εξαλειφθεί η κυτταρίτιδα και πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Η θεραπεία Cellulaze διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, επειδή αντιμετωπίζει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας στη ρίζα του και απαιτεί μόλις ΜΙΑ εφαρμογή! Χάρη στη μοναδική τεχνολογία της οπτικής ίνας SideLase3D του τελευταίας γενιάς μηχανήματος Smartlipo Triplex, το laser smartlipo επιδρά κατευθείαν στα λιποκύτταρα, προκαλώντας τη μόνιμη καταστροφή τους (λιπόλυση), ενώ συγχρόνως καταστρέφει και τα διαφραγμάτια του ινώδους συνδετικού ιστού του δέρματος που εμφανίζει κυτταρίτιδα. Με το ειδικό μήκος κύματος Laser του Smartlipo Triplex, αντιμετωπίζει συγχρόνως και τη χαλάρωση του δέρματος, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συντελώντας έτσι στην εμφάνιση λείου και σφριγηλού δέρματος στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.

Πόσο επώδυνη είναι η θεραπεία αυτή; Απαιτεί κάποιου είδους νάρκωση;

Η θεραπεία Cellulaze είναι ανώδυνη, καθώς γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικού αναισθητικού (αραιωμένο διάλυμα ξυλοκαίνης) και δεν απαιτεί καμία νάρκωση.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα. Αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές σας καθημερινές δραστηριότητες! Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, για το τελικό όμως αποτέλεσμα (για να ολοκληρωθεί ομοιόμορφα η ίνωση και να φανεί το αποτέλεσμα της κολλαγογένεσης) απαιτούνται 4 περίπου εβδομάδες.

Δείτε στο παρακάτω video με ποιο τρόπο η θεραπεία Cellulaze αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και μόνιμα την κυτταρίτιδα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *