Επικοινωνία

info@smartlipo.gr

Socials

Δρ. Δημοσθένης Ψηφίδης

Ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Smart Lipo Solutions είναι o Δρ. Δήμος Ψηφίδης, ειδικός Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου με εξειδίκευση και ενδιαφέρον στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και με μεταπτυχιακές σπουδές και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην Αισθητική Ιατρική και στη LASER Αισθητική Χειρουργική στο Λονδίνο και στη Βαρκελώνη (2004-2009).

Ο ιατρός Δρ. Δήμος Ψηφίδης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που άρχισε να εφαρμόζει τη θεραπεία Smartlipo Laser Lipolisi στο Λονδίνο από τις αρχές του 2007, ενώ ήταν από τους πρώτους πέντε ιατρούς στη Μ.Βρετανία που άρχισε να την εφαρμόζει, έχοντας την επίσημη πιστοποίηση εκπαίδευσης στη θεραπεία smartlipo.

  • Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ωτορινολαρυγγολόγος με εξειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και στη LASER Αισθητική Χειρουργική (Λονδίνο, 2004-2008).
  • Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009) στην οποία και σπούδασε από το πρώτο έτος Ιατρικής (1994-2000).
  • Μετεκπαιδευθείς στην Αισθητική Ιατρική (Βαρκελώνη, 2005).
  • Μέλος του BACD (British Association of Cosmetic Doctors) από το 2006 και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS).
  • Επίσημη πιστοποίηση στις θεραπείες Smartlipo, Fraxel, Botox Cosmetic (Allergan), Restylane (advanced certification), Radiesse, Silhouette Soft, etc.
  • Επιστημονικός Διευθυντής του Smart Lipo Solutions Medispa (από το 2012) και συνεργάτης των κλινικών «Κυανούς Σταυρός» και «Γενική Κλινική» του ομίλου Euromedica για τα χειρουργικά περιστατικά.

Εκτός από την εργασία του ως ειδικευόμενος Χειρουργός σε νοσοκομεία του NHS στη Μ.Βρετανία, ο ιατρός Δ. Ψηφίδης εργάστηκε ως Medical Director σε γνωστές κλινικές του Λονδίνου, όπως είναι η Ultralase Laser Clinic, το Beyond Spa at Harvey Nichols, το EF Medispa (πρωτοπόρο στη θεραπεία Smartlipo στο Λονδίνο), ενώ ήταν o Αισθητικός Χειρουργός – υπεύθυνος και για τη θεραπεία Smartlipo – στην κλινική της διάσημης Dr Rita Rakus στο Λονδίνο από το 2007 ως και τις αρχές του 2010.

Το Νοέμβριο του 2007 ήταν ο πρώτος ιατρός στη Μ.Βρετανία που έκανε live τη θεραπεία Smartlipo στο Channel 4 της βρετανικής τηλεόρασης στην κλινική Dr Rita Rakus. Στο Λονδίνο θεωρείται από τους πιο έμπειρους ιατρούς στη συγκεκριμένη θεραπεία, καθώς είχε περισσότερες από 500 εφαρμογές smartlipo σε διάστημα 3 ετών (2007-2010) έχοντας εκπαιδεύσει και άλλους ιατρούς πάνω στη συγκεκριμένη θεραπεία.