Σύσφιξη - Ανόρθωση Γλουτών

Δεν είναι λίγες οι φορές που στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και δε μας αρέσουν οι αλλαγές που βλέπουμε στο σώμα μας στην περιοχή των γλουτών, οι οποιες γίνονται πιο έντονες με την πάροδο της ηλικίας μας. Αυτό οφείλεται τόσο στη χαλάρωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματός μας, όσο και στην αδυναμία της παραγωγής νέων λόγω της ηλικίας μας.

Την αδυναμία αυτή καλύπτει η τριπλή δράση του νέου Triactive+ σε συνδυασμό είτε με Smartlipo είτε με τη μέθοδο LPG endermologie. Στο Κέντρο Smart Lipo Solutions εφαρμόζουμε νέα πρωτόκολλα συνδυασμού των καινοτόμων αυτών θεραπειών που με λίγες μόνο συνεδρίες έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη σύσφιξη και την ανόρθωση των γλουτών με σύγχρονη εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδιά της.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη βιολογική δερμοδυναμική μέθοδο ενεργοποίησης του συνδετικού ιστού για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Οι συνδυαστικές συνεδρίες διαρκούν 1 με 1,5 ώρα και είναι εβδομαδιαίες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και θα αισθανθείτε τη σύσφιξη στην περιοχή των γλουτών αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας!

Ωστόσο για να επιτευχθεί η ανόρθωση γλουτών απαιτούνται τουλάχιστον 4 συνδυαστικές συνεδρίες, ενώ το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται ένα με δύο μήνες μετά την τελευταία συνεδρία και διαρκεί περίπου ένα χρόνο (εκτός και αν έχει προηγηθεί smartlipo, οπότε το αποτέλεσμα είναι μόνιμο).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θεραπείες Προσώπου

Ενέσιμες Θεραπείες

Θεραπείες Ευεξίας

Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Προσώπου

Αισθητική Χειρουργική